ALUMINIJASTA VHODNA VRATA

Varna, lepa in energijsko učinkovita aluminijasta vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata iz aluminijastih profilov AluK so narejena v skladu z najvišji standardi kakovosti, vzdržljivosti in varnosti. Omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter poskrbijo tako za varčevanje z energijo kot tudi za moderen in lep videz. Takšna vhodna vrata imajo zelo dolgo življenjsko dobo in so na voljo v različnih barvah in izvedbah, ki jih je mogoče popolnoma prilagoditi po meri stranke.

Profili AluK so vsestransko uporabni, izredno funkcionalni in vzdržljivi. Prepričali vas bodo z naprednimi tehnološkimi rešitvami, ki omogočajo prekinitev toplotnih mostov, varčevanje z energijo ter večjo varnost in zaščito pred vlomilci!

Izberite najboljšo kakovost, polepšajte svoj dom in privarčujte pri porabi energije!

ZAKAJ IZBRATI ALUMINIJASTA VHODNA VRATA?

Sodoben in estetsko dovršen videz

Pestra izbira barv in možnosti izvedbe

Velika vzdržljivost in odpornost

Ustrezanje najvišjim standardom varnosti in zaščite

Dolga življenjska doba brez posebnega vzdrževanja

Tehnološka naprednost in funkcionalnost

Kakovosten alu profil priznanega proizvajalca

Toplotna izolacija in energijska učinkovitost

Dobra zvočna izolacija ter akustične lastnosti

Polepšajte videz svojega doma in privarčujte

Z modernimi aluminijastimi vhodnimi vrati boste poskrbeli za lep videz vašega doma s sodobnim in estetskim dizajnom, ki ga lahko oblikujete popolnoma po svojih željah in okusu. Takšna vhodna vrata so primerna tako za obstoječe objekte kot za novogradnje ter so na voljo v različnih izvedbah, modelih in barvah, med katerimi lahko izbirate. V aluminijaste profile je možno vgraditi tudi steklo različnih dimenzij ter tako popestriti videz vrat in jih še polepšati.

Poleg izredno sodobnega videza z vgradnjo vhodnih vrat iz kakovostnih aluminijastih profilov AluK izboljšate tudi energijsko učinkovitost objekta, s čimer lahko znatno privarčujete pri ogrevanju in poskrbite za bolj prijetno bivanje brez občutka prepiha. Aluminijasta vhodna vrata namreč izredno dobro tesnijo ter omogočajo kakovostno toplotno izolacijo, zaradi katere so primerna za uporabo tudi pri energijsko varčnih objektih.