Ulični in potopni stebrički

Elegantna rešitev za omejevanje prehoda

Za preprečevanje ali omejevanje dostopa vozilom in zagotavljanje prehoda za pešce in kolesarje se predvsem v mestnih središčih pa tudi drugod vedno pogosteje uporabljajo ulični ali potopni  stebrički. V primerjavi z drugimi vrstami zapor zasedejo le malo prostora, so zelo odporni in omogočajo enostavno uporabo.

Potopni in ulični stebrički Pilomat so primerni za:

  • omejevanje dostopa do starih mestnih jeder oziroma strogih mestnih središč
  • različne zasebne in javne površine z omejitvijo dostopa za vozila
  • zaščito pločnika ali dvorišča pred nezaželenim parkiranjem vozil
  • rezervacijo prostega parkirnega mesta oziroma omejevanje parkiranja
  • urejanje prometa na dovozih, dvoriščih oziroma povsod drugje
  • omejevanje prometa na površinah za pešce, sprehajalnih poteh in kolesarskih stezah

Avtomatski potopni stebrički za udobno in enostavno uporabo

So odlična tehnična rešitev za omejevanje prometa tudi pri najbolj frekventnih prehodih, pri čemer prehod za pešce in kolesarje ostane neoviran. Odlikuje jih zelo hitro in popolnoma zanesljivo delovanje ter enostavno in popolnoma avtomatsko upravljanje.

Poskrbimo za ustrezne in zanesljive tehnične rešitve za omejevanje prometa, med katerimi so tudi različni stebrički, ki omogočajo enostavno montažo in postavitev skorajda kamorkoli.

Avtomatski potopni stebrički CL so kakovostni in primerni za različne namene uporabe, v njihovi kontrolni enoti pa je nameščen zračni kompresor, ki skrbi za nemoteno delovanje.

Avtomatski potopni stebrički PL na hidravlični pogon so izjemno zanesljivi in se odlično obnesejo tudi pri zelo pogosti uporabi na frekventnih območjih z veliko prometa.

Avtomatski potopni stebrički P s svojo tehnološko dovršenostjo in z zanesljivim hidravličnim pogonom poskrbijo za brezhibno delovanje tudi na najbolj frekventnih prehodih.

Avtomatski potopni stebrički K4/M30 in K4/M50 z ojačano konstrukcijo in veliko stabilnostjo zadostijo tudi najzahtevnejšim varnostnim kriterijem ter so nadvse robustni.

Polavtomatski potopni stebrički

Se odlično obnesejo na manj frekventnih prehodih, ki niso tako obremenjeni s prometom. Odklenemo in dvignemo jih lahko s pomočjo ključa, pospravimo pa jih ročno. Ključ poskrbi za učinkovito omejitev uporabe in nadzor nad dostopom.

Polavtomatski stebrički so videti popolnoma enako kot avtomatski stebrički in so prav tako lahko opremljeni z opozorilnimi lučmi ali zvočnimi signali ter drugimi dodatki in dobavljivi v različnih velikostih in barvah.

Ulični stebrički za trajno omejevanje prehoda

Najboljšo rešitev za trajno omejitev prehoda ali dostopa vozilom ter skrb za nemoten prehod za pešce in kolesarje pa predstavljajo različni ulični stebrički, ki so lahko fiksni, fleksibilni ali odstranljivi ter so na voljo v različnih barvah in dimenzijah.

Fiksni ulični stebrički PL so enostavna in učinkovita rešitev za omejevanje prehoda vozil in jih lahko enostavno namestimo praktično kamorkoli.

Fiksni ulični stebrički PF prepričajo s svojo veliko kompaktnostjo ter stabilnostjo, močno konstrukcijo in večjo stopnjo varnosti.

Fiksni ulični stebrički K so namenjeni visoko varovanim območjem in s svojo robustnostjo in kompaktno nosilno konstrukcijo oziroma podstavkom prilagojeni tudi najvišjim varnostnim standardom.

Fleksibilni ulični stebrički so opremljeni z odsevnimi trakovi za boljšo vidnost, ob trku pa se samodejno takoj spet postavijo nazaj v prvoten položaj.

Odstranljivi ulični stebrički so fiksni stebrički z dodatno funkcionalnostjo, saj jih je s posebnim ključem enostavno možno kadarkoli odstraniti in tako zagotoviti prost prehod ne le za pešce in kolesarje, ampak tudi za vozila.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/alumatik.si/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 172