Pregradne stene, predelne stene in premične stene

Pregradne stene za estetsko in praktično pregrajevanje prostorov

Pregradne stene in predelne stene Dorma za pregraditev kateregakoli prostora z modularnimi premičnimi stenami! Hitro, enostavno in učinkovito lahko prav vsak prostor razdelite na dva ali več prostorov ter ga tako popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Modularne stene Dorma omogočajo:
multifunkcionalno izrabo poslovnih in drugih prostorov
odlično stabilnost in enostavno uporabo
kakovostno zvočno izolacijo
prilagoditev videza ter funkcionalnosti vašim željam in potrebam

Premične stene Dorma Hüppe Variflex in Dorma Moveo se odlično obnesejo kot pregradne stene za predavalnice, prireditvene in konferenčne prostore, pa tudi za pisarne, sejme in večje hale, ki jih je treba hitro in učinkovito razdeliti na manjše prostore.

Tako lahko vsak prostor v najkrajšem možnem času preoblikujete v skladu z vašimi potrebami!

Prilagodljivost prostorov brez omejitev

Modularne predelne stene Dorma odlikuje izjemna prilagodljivost in neštete možnosti izvedbe. Njihov videz se lahko popolnoma prilagodi vašim zahtevam in potrebam, saj so na voljo v različnih barvah, velikostih in materialih.

Konstrukcija vsakega panela je narejena iz stabilnega okvirja in dveh plošč, med katerima se skriva učinkovita zvočna izolacija. Za estetski videz panelov poskrbi moderno oblikovanje in pestra izbira materialov.

Furnir ali laminat v neštetih različicah poskrbita za topel videz lesa, steklo za dobro osvetlitev, nekateri drugi materiali pa za barvne poudarke ali dodatno uporabno vrednost.

Kakšen od panelov tako lahko postane tabla, po kateri je možno pisati s kredami ali flomastri, kar je nadvse praktična rešitev za predavalnice, konferenčne prostore in pisarne, ali pa ga spremenite v ogledalo, ki optično poveča prostor in v katerem si lahko stranke v modni trgovini ali lepotnem salonu ogledajo svoj videz.

Možnosti izbire zunanjega izgleda panelov so skorajda neomejene, poleg tega pa je sistem modularnih premičnih sten Dorma Hüppe Variflex in Dorma Moveo izredno prilagodljiv, zato z njim lahko preoblikujete prav vsak prostor, ne glede na njegovo velikost ali obliko.

Tehnološka dovršenost in prvovrstno oblikovanje

Dobra uporabniška izkušnja je odvisna od funkcionalnosti in kakovosti ter vzdržljivosti mehanizma za premikanje, zato mora biti temu posvečena posebna pozornost.

Premične pregradne stene Dorma Hüppe Variflex in Dorma Moveo odlikuje uporaba sodobne tehnologije, ki omogoča nemoteno delovanje, enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo.

Paneli so vpeti v vodila, ki tečejo popolnoma gladko, hitro in brez zatikanja, poleg ročnega upravljanja pa je na voljo tudi polavtomatsko in popolnoma avtomatsko upravljanje razporeditve panelov preko zaslona na dotik.

Poleg sodobne tehnologije uporabnike navdušujejo tudi raznolike možnosti uporabe in moderno zasnovan videz celotne pregradne modularne stene s sofisticiranimi oblikovalskimi rešitvami, ki prepričajo prav vsakogar in poskrbijo za dobro počutje v prostoru.