Servis avtomatskih vrat in zapornic

24/7 servis avtomatskih vrat in tehnična pomoč

Kadarkoli se pojavi tehnična težava ali imate zgolj vprašanje o vaših avtomatskih vratih ali zapornicah, pokličite in pomagali Vam bomo.

24 ur na dan, 365 dni na leto vam je na voljo naša številna in strokovno usposobljena ekipa. Nudimo vam tehnično pomoč in servisne usluge. Na voljo smo Vam kadarkoli brez nepotrebnega čakanja, nedosegljive številke ali izgovorov.

Čas med vašim klicem in prihodom našega serviserja je minimalen in je določen le s časom, ki ga potrebuje naš serviser do vašega objekta. Ker imamo vedno na zalogi vse rezervne dele, se vam nikoli ni potrebno bati, da vaših vrat ne bi mogli popraviti.

Pokličite 031 673 122

Prednost naših servisnih storitev

Rezervni deli vedno na zalogi

Čas prihoda pogojen le z oddaljenostjo našega serviserja do vašega objekta

Strokovno usposobljeni serviserji

Dosegljivi smo kadarkoli

Poskrbimo za servis drsnih,dvižnih, vrtljivih ali nihajnih avtomatskih vrat, ki jih je montiralo naše ali katero drugo podjetje.

Vzdrževanje avtomatskih vrat

Strokovna in redna skrb za avtomatska vrata nam precej podaljša življenjsko dobo in zmanjša število okvar. Izkušnje kažejo, da življenjsko dobo vrat z rednim vzdrževanjem podaljšamo minimalno za 5 let. Redno vzdrževana avtomatska vrata se redkeje kvarijo, s čimer s zmanjšate stroške intervencijskih servisov in motnje v dostopu zaradi nedelovanja.

Še bolje pa lahko poskrbimo za vaša avtomatska vrata, če z nami sklenete servisno vzdrževalno pogodbo. S pogodbo si zagotovite nižjo ceno servisnih storitev, hitrejši odzivni čas serviserja in opravljen vzdrževalni servis.

Servis za vse vrste zapornic

Poskrbimo za servis dvižnih, drsnih ali verižnih zapornic, ki jih je montiralo o naše ali katero drugo podjetje.

Servisiramo in vzdržujemo izdelke blagovnih znamk

Izvajamo tudi servis avtomatskih vrat in zapornic večine drugih blagovnih znamk.