Steklena vrata, steklena drsna vrata in steklene stene

Popolna svoboda pri oblikovanju prostorov

Premične drsne oziroma zložljive steklene stene, steklena vrata oziroma steklena drsna vrata Dorma vam omogočajo, da vsak prostor enostavno pregradite na dva ali več manjših prostorov ter ga kadarkoli želite spet hitro spremenite nazaj v enoten prostor.

Steklene stene in vrata Dorma so odlična rešitev za:
pisarne in druge poslovne prostore
sejemske in razstavne prostore
prireditvene prostore
prostore za organizacijo predavanj, kongresov in drugih dogodkov
gostinske lokale in restavracije
trgovske centre in trgovine

S pomočjo takšnih steklenih predelnih sten lahko maksimalno izkoristite vsak prostor ter ga uporabljate za različne namene.

Izložbeni prostor

Velike steklene stene lahko služijo kot izložba vašemu poslovnemu ali razstavnemu prostoru, ki ga lahko po želji tudi popolnoma odprete. S tem se v lepem vremenu lahko zabriše meja med zunanjim in notranjim prostorom.

Enostavno prehajanje med prostori

V predelno stekleno steno so lahko montirana običajna ali steklena vrata oz. steklena drsna vrata, ki omogočajo enostavno prehajanje iz prostora v prostor tudi takrat, ko je ta predeljen s predelnimi stenami.

Vrhunska kakovost steklenih panelov

Tehnična dovršenost sistema steklenih panelov omogoča veliko stabilnost, preprosto in hitro uporabo ter nemoteno delovanje, zato so izdelki Dorma idealni za vse, ki prisegajo na vrhunsko kakovost.

ZNAČILNOSTI STEKLENIH STEN IN VRAT DORMA

 Izredna fleksibilnost

 Vizualna privlačnost

Premičnost

Multifunkcionalnost

 Stabilnost

Zvočna izolacija

Enostavna montaža

Avtomatsko upravljanje

Tehnična dovršenost

Možnost postavitve brez talnih vodil

 Možnost kombiniranja različnih materialov

Maksimalno prepuščanje svetlobe

Fleksibilne rešitve za vsak prostor

Dorma ponuja različne možnosti in linije izdelkov, ki so prilagojene specifičnim potrebam uporabnikov. Med njimi so tako na primer drsne steklene stene (linija HSW) ter zložljive steklene stene (linija FSW), predvsem pa izjemna linija Dorma Moveo, ki omogoča še bolj zanimive in fleksibilne rešitve pri oblikovanju prostorov s predelnimi stenami: omogoča namreč kombiniranje stekla z drugimi materiali ter učinkovito protihrupno izolacijo.

Zložljivi paneli, ki so vpeti v stropna vodila, omogočajo, da veliko konferenčno dvorano enostavno spremenite v dve ali več manjših sob za predavanja ali sestanke oziroma poskrbite, da v restavraciji hitro oblikujete miren kotiček za zaključeno družbo.

Na tak način lahko prav vsak prostor prilagodite številu udeležencev oziroma ga oblikujete po svojih željah in potrebah.

Vrhunska kakovost za najbolj zahtevne stranke

Steklene stene in vrata Dorma vam omogočajo popolno svobodo pri oblikovanju prostorov, prehajanje naravne svetlobe pa tudi različne individualne rešitve, ki bodo brez dvoma zadovoljile in prepričale tudi najbolj zahtevne stranke!