Varnostne rešetke in roloji

Za večjo varnost in popolno zaščito

Zelo odporne in visokokakovostne varnostne rešetke in roloji Isea so izredno funkcionalna rešitev za zaščito izložb in drugih steklenih površin, oken, vrat ter vhodov v trgovine. Uporabljajo se tako v nakupovalnih centrih kot v privatni rabi ter kot varnostne zapore v industrijskih obratih in tovarnah. Poleg serije močnih enoplastnih zaščitnih rolo vrat so na voljo tudi varnostni roloji iz dvojnega aluminija z odlično toplotno izolacijo!

Varnostne roloje Isea odlikuje:

visoka stopnja varnosti
preprosta uporaba in velika funkcionalnost
kakovostni in odporni materiali
izjemna prilagodljivost glede dimenzij in ostalih lastnosti
pestra izbira barv
zelo enostavna in hitra montaža

Varnostni roloji serija CLASSIC

Omogoča odlično zaščito ter navdušuje s prefinjenim oblikovanjem. Elegantne varnostne roloje iz te serije je mogoče upravljati ročno ali na električni pogon, kakovostni materiali in različne dodatne možnosti pa poskrbijo za popolno zadovoljstvo.

Poglejte CLASSIC katalog

Varnostni roloji serija EVOLUTION

Narejena iz nerjavečega jekla ter omogoča izredno odpornost in visoke higienske standarde. Odlično prenaša različne vremenske in druge dejavnike, kot sta na primer vlaga ali korozija, poleg tega pa prepriča tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo in kakovostjo.

Poglejte EVOLUTION katalog

Varnostni roloji serija IMPACK

Premišljeno zasnovana in posebej oblikovana za uporabo v velikih nakupovalnih centrih. Močna konstrukcija ter neomejena dolžina posameznega varnostnega roloja omogočata učinkovito zaščito in zaporo blagajn, posameznih oddelkov, trgovin ali velikih izložb ter prepričata z izredno funkcionalnostjo.

Poglejte IMPACK katalog

P71

Enoplastni profil primeren za male in srednje velike varnostne roloje. Zunanji strani daje kompakten in enoten izgled. Zahvaljujoč obliki se rolo lahko navija na zunanjo ali notranjo stran.

P97

Posebno oblikovan in ojačan profil zagotavlja dodatno trdnost enoslojnim varnostnim rolojem. Na voljo v naluknjani izvedbi, ki omogoča prezračevanje in nadzor skozi rolo. S pomočjo računalniškega perferiranja lahko rolo naluknjamo v obliki logotipa.

P115

Enoplastni profil za tradicionalne varnostne roloje. Na voljo profili z luknjicami, podolgovatimi luknjami ali pregledovalnimi odprtinami.

P100

Na voljo v treh izvedbah: gladek, naluknjan ali s pregledovalnimi odprtinami. Pregledovalne odprtine so narejene iz odpornega polikarbonata.

THERMICA

Dvojna stena profila in izolacijsko polnilo poskrbita za odlično toplotno izolacijo varovanega prostora.

BITTUBO

TURBOLUX

TUBONDA N-R