Zasteklitev balkona in zasteklitev terase

Razširite svoj bivalni prostor in ga približajte naravi

Zasteklitev balkona ali zasteklitev terase s steklenimi drsnimi stenami Dorma BSW za zaščito pred vetrom, mrazom in drugimi vremenskimi dejavniki ter uživajte v bližini narave in lepem razgledu prav v vseh letnih časih!

Steklene drsne stene za balkone in terase Dorma BSW vam omogočajo:

praktično in estetsko zasteklitev

povečanje bivalnega prostora in večje udobje bivanja

uporabo balkona ali terase v vseh letnih časih

učinkovito zaščito pred padavinami, mrazom, prahom, umazanijo …

enostavno odpiranje in zapiranje celotne steklene stene

Naj vaš balkon ali terasa zaživita

Steklene drsne stene poskrbijo za dodaten bivalni prostor, ki vas bo očaral s razgledom, dobro osvetlitvijo in občutkom, da je vaš dom veliko večji in prostornejši, kot je v resnici.

Idealno za gostinske lokale, hotele in restavracije

S steklenimi drsnimi stenami Dorma BSW lahko povežete zunanjo teraso ali balkon z notranjostjo vašega gostinskega lokala, hotela ali restavracije ter poskrbite za več prostora za svoje goste. Tako sedenje na terasi ali balkonu ne bo omejeno le na lepe poletne dni!

Poleg tega pa takšna zasteklitev balkona ali zasteklitev terase polepša fasado in poskrbi za moderen zunanji videz celotne stavbe. Vgradnja je mogoča tako pri novogradnjah kot pri že obstoječih stavbah, ki bodo tako dobile bolj sodoben in lepši videz.

Več prostora za več udobja

Dorma BSW predstavlja zelo uporabno in estetsko rešitev za zasteklitev vseh vrst balkonov in teras. Sistem omogoča povezavo zunanjega in notranjega prostora z enostavnim mehanizmom za odpiranje in zapiranje steklenih panelov, ki so pritrjeni tako zgoraj kot spodaj, kar omogoča večjo stabilnost in drsenje brez zatikanja.

Stekleno steno lahko v celoti ali samo delno odprete, kar omogoča učinkovito zračenje. Za optimalno kroženje zraka in za odvajanje vlage pa je poskrbljeno tudi takrat, ko je steklena stena zaprta.

Dorma BSW ponuja različne rešitve za zasteklitev balkona ali zasteklitev terase. Na steklenih panelih je možno montirati tudi kljuko ali ključavnico ter poskrbeti za to, da se jih da odpreti samo z ene ali iz obeh strani.

Na tak način je možno zastekliti tudi balkone zaobljene ali nepravilne oblike, visokokakovostni materiali in tehnološka dovršenost pa omogočajo odlično tesnjenje, brezhibno delovanje, nemoteno uporabo in dolgo življenjsko dobo.

Zunanja dnevna soba

Zakaj bi vaš balkon ali teraso uporabljali le v toplih poletnih dneh, če pa lahko v lepem razgledu uživate celo leto?

Z zasteklitvijo balkona ali terase boste pridobili zunanjo dnevno sobo, ki jo boste lahko uporabljali tudi jeseni, pozimi in spomladi, poleti pa lahko steno enostavno v celoti odprete in tako nemoteno uživate v lepem vremenu.